Cursussen

probeerabonnement CVT (complete vocal technique) 5 lessen

-

lessenreeks try-out
mei-juni

Tarieven

individuele les 30min. : 34 €
individuele les 60 min. : 62 €
duoles 30 min. : 19 € p.p
duoles 60 min. : 37€ p.p

CVT (complete vocal technique ) is een vernieuwende zangmethode ontwikkeld door cathrin sadolin en is het resultaat van 25 jaar intensief onderzoek.

Zingen is niet moeilijk en iedereen kan het leren.
CVT deelt zangtechniek in  in vier onderdelen. Door het combineren van elementen hieruit kun je leren om precies die klank te produceren die je wilt. je zult ook leren je problemen en fouten te herkennen en bijgevolg te corrigeren. Een cvt docent staat open voor alle stijlen, de vocalist bepaalt hoe hij wil klinken en de cvtdocent reikt hem daartoe de benodigde techniek en setting aan. Ben je er m.a.w. van overtuigd dat je niet luid, laag, hoog , laag, ruw of zacht kan klinken?

CVT biedt snelle en praktische oplossingen . Via eenvoudige oefeningen leer je hoe je je stem kan gebruiken om op een gezonde manier en op betrekkelijk korte termijn de klank te bereiken die jij graag wil.
Na de oefeningen wordt de techniek dan toegepast in de muzikale context.
ariadne behaalde in 2014 , na 4 jaar studie,( one year singers diploma, 3 year teachers diploma) het diploma authorised cvt teacher aan het complete vocal institute in kopenhagen; ze gaat jaarlijks naar de cvt updates om bij te blijven in alle laatste ontwikkelingen op gebied van stemresearch en zangtechniek. Daarnaast verdiept  ze zich ook in verschillende andere methodieken en neemt deel aan diverse symposia en seminars ivm stemresearch en zingen.

Docente:
Ariadne Vanden Brande, Valerie Vandaele