Workshops

Powerworkshop zang (CVT)

-

powerworkshop zang volledige dag.
zaterdag 11/07 van 10u tot 17u

Tarieven

Prijs voor deze 6 uur durende workshop is 120 €.

Op zaterdag 11 juli kun je bij Metronoom een unieke 6 uur durende powerworkshop zang (CVT) volgen met Ariadne Vanden Brande.

Aantal deelnemers is zeer beperkt, de workshop zal in kleine groep plaatsvinden van 10:00 tot 17:00u (pauze van 13:00 tot 14:00u).

 

 

Over Complete Vocal Technique (CVT) :

CVT is een vernieuwende zangmethode ontwikkeld door Cathrin Sadolin en is het resultaat van 25 jaar intensief onderzoek.

Zingen is niet moeilijk en iedereen kan het leren.

CVT deelt zangtechniek in in vier onderdelen.  Door het combineren van elementen hieruit kun je leren om precies die klank te produceren die je wilt. Je zult ook leren je problemen en fouten te herkennen en bijgevolg te corrigeren.

Een CVT docent staat open voor alle stijlen, de vocalist bepaalt hij hoe wil klinken en de CVT docent reikt hem daartoe de benodigde techniek en setting aan.

Ben je er m.a.w. van overtuigd dat je niet luid, laag, hoog , ruw of zacht kan klinken?

CVT biedt snelle en praktische oplossingen . Via eenvoudige oefeningen leer je hoe je je stem kan gebruiken om op een gezonde manier en op betrekkelijk korte termijn de klank te bereiken die jij graag wil.

Na de oefeningen wordt de techniek dan toegepast in de muzikale context.

Over Ariadne Vanden Brande : foto in bijlage

Ariadne behaalde in 2014 , na 4 jaar studie,( one year singers diploma, 3 year teachers diploma) het diploma authorised CVT teacher aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen; ze gaat jaarlijks naar de CVT updates om bij te blijven in alle laatste ontwikkelingen op gebied van stemresearch en zangtechniek. Daarnaast verdiept  ze zich ook in verschillende andere methodieken en neemt deel aan diverse symposia en seminars ivm stemresearch en zingen. Ariadne geeft ook al jaren les in het befaamde Lemmens instituut (tegenwoordig Luca-arts genaamd).

Docente:
Ariadne Vanden Brande