Muziekkampen

kleuterkamp Paasvakantie (4 dagen)

-

van dinsdag 9/04 tot en met vrijdag 12/04 van 09u tot 16u.

4 daagse muziekworkshop voor kleuters van 4 tem 6 jaar

Tarieven

4 dagen
240 €
kinderen van 4 tem 6 jaar.
Muziekactiviteiten van 09u tot 16u. opvang vanaf 08u tot 09u en van 16u tot 17u.
Lunchpakketje meebrengen. Water en 2 tussendoortjes worden door ons voorzien. Kledij die mag vuil worden.

Tijdens dit supertoffe muziekkampje maken de kindjes op speelse wijze kennis met de verschillende muzikale bouwstenen. Ritme, melodie, klankkleur, harmonie komen aan bod. We spelen op instrumenten, bewegen op muziek, doen allerlei ritme- en klankspelletjes enz. Naast muziek staan ook knutselen , drama en bewegingsexpressie op het programma. De 4 dagen zitten boordevol leuke activiteiten!

De metronoom muziekkampen zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in het aanbod van vrijetijdsbesteding in de wijde brugse regio. We zijn er best trots op dat vele deelnemers van deze kampen de smaak van muziek spelen te pakken hebben gekregen door onze motiverende aanpak en nu op wekelijkse basis muziekles volgen bij metronoom of andere muziekscholen.

Als jij ook muzikale kriebels hebt, schrijf je dan in voor één van onze inspirerende kampen, misschien vind je wel de hobby van je leven!

Staat je kindje vaak te dansen voor de televisie? Zingt je kindje elk liedje van K3 mee? Toont je kindje interesse in de piano of gitaar die thuis in de woonkameer staat? Dan is dit kampje van 4 tem 6 jaar helemaal perfect!