Metronoom

Het valt op dat veel mensen die ooit muziekschool volgden nu geen muziek meer spelen en dat de meest creatieve musicerende mensen meestal geen muziekschool hebben gevolgd. Het huidig aanbod instrumentlessen is totaal niet gericht op wat echt leeft bij de hedendaagse muziekgeneratie…  Wij vonden dat het hoog tijd was om muzieklessen in de 21ste eeuw te brengen.
Bij Metronoom leer je muziek door muziek te spelen, punt. Niet eerst theorie dus maar meteen het instrument erbij en dit met muziek die jij zelf kiest of leuk vindt! Wanneer iemand de smaak van muziek spelen te pakken krijgt door een motiverende aanpak is de kans immers veel groter dat er een blijvende interesse in muziek ontstaat en dat men als gevolg vanzelf zal geïnteresseerd raken in de theorie erachter. Wij denken dat een gemotiveerde leerling een goede leerling is.
Metronoom wil het initiatief nemen om in Brugge een degelijk muziekopleidingscentrum uit te bouwen met een fris aanbod muzieklessen drum, bas, gitaar, zang, piano, percussie, DJ en muzieksoftware met een sterk accent op de hedendaagse muziekcultuur.
De Muziekeducatie kan en mag niet blind blijven voor de nieuwe vormen van muzikale expressie. Het creëren van een alternatief maar professioneel draagvlak hiervoor drong zich op. Wij hopen alle enthousiaste muziekliefhebbers spoedig te mogen verwelkomen.

meer weten? Bel 050 35 26 94

Lees meer ...

koop je instrument met persoonlijk advies

Lees meer ...

meer weten? Bel 050 35 26 94

Lees meer ...
 
11 22