Metronoom

cursus

CVT (complete vocal technique)

04.09.2018
individuele les 30min 30
individuele les 60 min 55
duoles 30 min 17,5 p.p
duoles 60 min 30 p.p

docente : Ariadne Vanden Brande (foto)
CVT (complete vocal technique ) is een vernieuwende zangmethode ontwikkeld door Cathrin Sadolin en is het resultaat van 25 jaar intensief onderzoek.
Zingen is niet moeilijk en iedereen kan het leren.
CVT deelt zangtechniek in  in vier onderdelen.  Door het combineren van elementen hieruit kun je leren om precies die klank te produceren die je wilt. Je zult ook leren je problemen en fouten te herkennen en bijgevolg te corrigeren.
Een cvt docent staat open voor alle stijlen, de vocalist bepaalt hoe hij wil klinken en de CVTdocent reikt hem daartoe de benodigde techniek en setting aan.
Ben je er m.a.w. van overtuigd dat je niet luid, laag, hoog , laag, ruw of zacht kan klinken?
Cvt biedt snelle en praktische oplossingen . Via eenvoudige oefeningen leer je hoe je je stem kan gebruiken om op een gezonde manier en op betrekkelijk korte termijn de klank te bereiken die jij graag wil.
Na de oefeningen wordt de techniek dan toegepast in de muzikale context.
Ariadne behaalde in 2014 , na 4 jaar studie,( one year singers diploma, 3 year teachers diploma) het diploma authorised CVT teacher aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen; ze gaat jaarlijks naar de CVT updates om bij te blijven in alle laatste ontwikkelingen op gebied van stemresearch en zangtechniek. Daarnaast verdiept  ze zich ook in verschillende andere methodieken en neemt deel aan diverse symposia en seminars ivm stemresearch en zingen.

meer weten? Bel 050 35 26 94

Lees meer ...

koop je instrument met persoonlijk advies

Lees meer ...

Bekijk al onze vorige cursussen!

duik in ons archief
11 22