Metronoom

workshop

slide gitaar met david piedfort

15.03.2018
beginners / semi gevorderd40


Slide gitaar, het geheim van de Mississippi delta gespeeld op het prachtige resonator instrument: de dobro.
Nu kan je dit ook leren op je eigen gitaar; elektrisch of akoestisch, het maakt niet uit. Alle tips en tricks over het slide spelen worden je haarfijn uitgelegd om daarna verder op jezelf aan de slag te kunnen.
Je hebt die dag een bottleneck slide nodig (glas, metaal of porselein) en een gitaar en je tuner!! Je krijgt werkmateriaal mee. De cursus is speciaal gericht op de beginner die door het bos de bomen niet meer ziet in het overaanbod op internet. Het ganse plaatje wordt je helder uitgelegd. Een voorkennis van gewoon gitaarspel is een pre.
David Piedfort is gitarist en popdocent en staat vooral garant voor zijn sessiewerk bij artiesten als Kpt Winokio, The Scabs, Stijn Meuris, Dana Winner en vele anderen. Elke zaterdag verzorgt hij de live muziek van het populaire Radio 2 programma: 'De Weekwatchers'. Sinds de laatste tien jaar is het slidespel een vast onderdeel van David's sound. Nu is het tijd om die kennis te delen met anderen. Altijd al willen weten hoe magisch je kan klinken met een slide in je hand? Wees welkom!

http://www.youtube.com/watch?v=fT2_B27yekc 


meer weten? Bel 050 35 26 94

Lees meer ...

koop je instrument met persoonlijk advies

Lees meer ...

Bekijk al onze vorige cursussen!

duik in ons archief
11 22