Metronoom

cursus

michael schack @ metronoom

06.06.2018
beginners / semi gevorderden / gevorderdengratis
Voor de vierde keer rijden Michael Schack (#DJDrummer, Netsky Live, Milk Inc., Roland Artist) en Christophe Cools (Roland) door de Benelux voor een spiksplinternieuwe reeks Push Your Drumming-clinics. De totaal nieuwe show, met de allerlaatste Roland V-Drums nieuwigheden in de spotlights, brengt ook nu weer nieuwe oefeningen, muzikale inhoud en sound tips die elke moderne drummer up-to-date houdt. Uiteraard met de ontwapenende Schack & Cools-humor.

Na de release van de TD-50 V-Drums eind 2016, de SPD::ONE series en de SPD-SX SE in 2017, brengt 2018 de nieuwe TM-6 Pro Trigger Module. Akoestisch én elektronisch drummen dus! De Benelux tour is trouwens de live-première van de nieuwe reeks Roland digitale drums. Omdat zowel Michael als Christophe deel uitmaken van het ontwikkelingsteam geven ze ook nu weer aan de hand van knallende muzikale voorbeelden de beste inkijk in hoe en wat. Inkijk? Jawel, ook de videoprojectie setup gaat weer mee om alles goed in beeld te brengen.

Net zoals bij vorige edities zullen alleen de aanwezige Push Your Drumming– clinic bezoekers met exclusieve PYD data geïnspireerd weer naar huis gaan: zij krijgen namelijk toegang tot de nieuwe oefeningen, nieuwe videoclips, sound samples enz,  énkel op voorwaarde dat je aanwezig bent tijdens de show.


koop je instrument met persoonlijk advies

Lees meer ...

meer weten? Bel 050 35 26 94

Lees meer ...

Bekijk al onze vorige cursussen!

duik in ons archief
11 22